WOLF'S RAIN
(Urufuzu Rein)
Είδος  Περιπέτεια , post-apocalyptic , Supernatural
Τηλεόραση anime
Σκηνοθεσία  TENSAI Okamura
Συντάχθηκε απο τον  Keiko Nobumoto
Μουσική  Yoko Kanno
Στούντιο  Οστά
Με άδεια από την  Bandai Διασκέδαση
Δίκτυο  Fuji TV , Animax
Αγγλικά δίκτυο  Razer
 Το Cartoon Network
 Αρπαγή τηλεόραση , AnimeCentral
 Animax
   Animax Ασία
Αρχικό τρέξιμο  6 Ιανουαρίου 2003 - 29 Ιουλίου 2003
Επεισόδια  26 ( Κατάλογος επεισοδίων )
Αρχικό animation βίντεο
Σκηνοθεσία  TENSAI Okamura
Συντάχθηκε απο τον  Keiko Nobumoto
Μουσική  Yoko Kanno
Στούντιο  Οστά
Με άδεια από την  Bandai Διασκέδαση
Κυκλοφόρησε  23 Ιαν, 2004 - 25η Φεβρουαρίου, 2004
Διάρκεια  96 λεπτά
Επεισόδια  4 ( Κατάλογος επεισοδίων )

YΠΟΘΕΣΗ


Σύμφωνα με έναν παλιό μύθο, όταν το τέλος του κόσμου έρχεται, ο Παράδεισος θα εμφανιστεί? Ωστόσο, μόνο οι λύκοι θα ξέρουν πώς να το βρείτε. Παρόλο που οι λύκοι που πιστεύεται ότι έχουν κυνηγηθεί στην εξαφάνιση σχεδόν διακόσια χρόνια πριν, εξακολουθούν να υπάρχουν, επιζών από τη λήψη ανθρώπινη μορφή. [1] Πάγωμα Πόλη είναι μια ανθρώπινη πόλη βόρεια σε έναν κόσμο όπου η πλειοψηφία των ανθρώπων ζουν σε φτώχεια και την ταλαιπωρία.
Kiba , ένας τραυματισμένος μοναχικός λύκος λευκό, πηγαίνει στο πάγωμα Πόλη μετά τη μυρωδιά του Lunar λουλούδι, το οποίο είναι το κλειδί για το άνοιγμα Παράδεισο. Εκεί συναντά Tsume , hige και Toboe , τρεις άλλοι λύκοι που συντάχθηκαν για Πάγωμα Πόλη από τη μυρωδιά του Lunar λουλουδιών και ζουν σήμερα στην πόλη. Οι λύκοι αντιμετωπίζουν στερη Yaiden , πρώην σερίφη της ΚΥΡΙΟΣ ο οποίος έχει εμμονή με το κυνήγι λύκων, και ο σκύλος του μπλε . Cheza , το Λουλούδι κορίτσι που προορίζεται να οδηγήσει τους λύκους στον Παράδεισο, μελετάται στο εργαστήριο με τη φροντίδα της Cher Degré . Είναι ξύπνησαν από τη μυρωδιά του αίματος του λύκου. Όπως Kiba και hige προσεγγίσει το εργαστήριο για να τη βρει, που έχει κλαπεί από μακριά Κυρίου Darcia ο Τρίτος , ο λαός του οποίου δημιουργήθηκε Cheza.
Με την πάει Λουλούδι Maiden, οι λύκοι δεν έχουν κανένα λόγο να μείνει στην πόλη. Παρά τις κάποιες αρχικές επιφυλάξεις και υποψίες, που αποφασίζουν να μείνουν μαζί και να ακολουθήσετε Kiba στην αναζήτησή του για το Λουλούδι Maiden και τον Παράδεισο. Δεδομένου ότι επιδιώκουν Cheza, οι λύκοι ταξιδεύουν μέσω διαφόρων πόλεων και τα απομεινάρια της πρώην κατοικίες. Cher ενώνει στρατό της πόλης για να προσπαθήσει να ανακτήσει Cheza, ενώ πρώην συζύγου του Σερ Hubb Lebowski ψάχνει απεγνωσμένα για Cher, και συνεχίζει στερη ανελέητη επιδίωξη του τους λύκους. Όταν συναντά Μπλε Cheza τελικά, να ξυπνά λύκος αίμα της από το λήθαργο και την αναγκάζει να εγκαταλείψει στερη και να αναλάβει το δικό της ανθρώπινο ψευδαίσθηση. Ενώνει πακέτο Kiba και ταξιδεύει μαζί τους για λίγο, την ανάπτυξη μιας σχέσης με hige. Αφότου γίνεται διαχωριστεί από το πακέτο, που ταξιδεύει με την Cher, ενώ Hubb βρίσκει τον εαυτό του ταξιδεύουν με στερη, ο οποίος τώρα ψάχνει για το Blue καθώς και οι λύκοι.
Οι λύκοι και οι άνθρωποι έρχονται μαζί στην πόλη Jaguara, όπου οι αιχμάλωτοι Cheza κρατείται. Στην προσπάθειά τους να σώσουν τον απαχθέντα Cheza, Kiba, Tsume Toboe και συλλαμβάνονται. Tsume Toboe και ρίχνονται σε ένα μπουντρούμι με Hubb ενώ Jaguara επιχειρεί να χρησιμοποιήσει το αίμα Kiba να αναγκάσει τον Παράδεισο για να ανοίξει. Μπλε και η Cher κάνουν επίσης τον τρόπο τους στην Κρατήστε, όπως και η στερη. Darcia διακόπτει την τελετή ως Kiba και τους άλλους λύκους απελευθερωθούν και σπεύδουν να απελευθερώσει το Λουλούδι Maiden. Darcia Jagara μάχες μαζί με Kiba, και τελικά την σκοτώνει, όπως η διατήρηση αρχίζει να καταρρέει. Οι λύκοι και οι άνθρωποι μόλις δραπετεύσει με τη ζωή τους, και είναι στερη τραυματίστηκε σοβαρά εξοικονόμηση Blue από ένα επερχόμενο όχημα μετά την διαφυγή από την πόλη της Jaguara.
Οι λύκοι, που τώρα συνοδεύεται από Cheza, Cher, Hubb και στερη, συνεχίσει να προσπαθεί να κάνει τον τρόπο τους στον Παράδεισο, που επιδιώκει η πλέον παράλογη Darcia. Ο συνδυασμός των περιβαλλοντικών παραγόντων και της εχθρότητας της Darcia προκαλέσει περισσότεροι από τους χαρακτήρες να πεθάνει, αφήνοντας μόνο Kiba, Cheza και Darcia ζωντανός στον τόπο όπου ο Παράδεισος μπορεί να ανοίξει. Darcia σκοτώνεται όταν επιχειρεί να μπουν στον Παράδεισο, και το σώμα του Cheza αποσυντίθεται σε σπόρους. Τραυματίστηκε θανάσιμα, Kiba καταλήγει στο συμπέρασμα ότι προσπάθειά του απέτυχε, αλλά όπως ο ίδιος ορίζει πεθαίνει, η βροχή αρχίζει να πέφτει και οι σπόροι του Cheza αυξηθεί σε χιλιάδες σεληνιακό λουλούδια. Kiba στη συνέχεια βούτηξε στα νερά, όπως βάθη πεθαίνει, το αίμα κόκκινο φεγγάρι που γυρίζει πίσω στο κανονικό χρώμα του. Kiba ήταν πραγματικά στον παράδεισο μετά από όλα, ο παράδεισος είναι, όταν ήταν με τους φίλους του. Εκείνος δεν το συνειδητοποιούν.
Στο κλείσιμο της σειράς, Toboe, Tsume, hige και Kiba είναι μια σύγχρονη πόλη. Φαίνονται να είναι ανθρώπινη (μετεμψύχωση)? Tsume είναι ιππασία μια μοτοσικλέτα και Toboe κρατά ένα μικρό γατάκι (μερικοί εικάζουν ότι αυτό μπορεί να είναι μπλε). Hige τρώει ένα hot-dog, ενώ το περπάτημα στο δρόμο. Kiba, το περπάτημα στο πεζοδρόμιο απασχολημένος, ξεκινάει και λειτουργεί γρηγορότερα και γρηγορότερα. Κοντινά μια σεληνιακή λουλούδι (Cheza) βρίσκεται σε μια λακκούβα, περιμένοντας τους λύκους να ψάξει για άλλη μια φορά τον Παράδεισο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου